Vacature TAC

 

 

 

 

 

 

Onze school is een bovenbouwschool voor secundair onderwijs voor leerlingen van 14-19 jaar. We bieden in 3 studiegebieden (STEM – Economie & Organisatie – Maatschappij & Welzijn) 7 studierichtingen aan.  

Voor de ondersteuning en aansturing van onze studierichtingen in het studiegebied STEM (IW /  EM / Basismechanica – Lassen-constructie)  zoeken we iemand met een masteropleiding in de technische sector (industrieel ingenieur elektromechanica, master industriële wetenschappen, ... ) die de functie van Technisch Adviseur Coördinator kan opnemen in onze school. 

We zoeken iemand met een gedreven persoonlijkheid, een passie om de schoolorganisatie zo optimaal mogelijk mee te helpen organiseren ten gunste van onze leerlingen. Enkele jaren ervaring in de privésector zijn zeker een meerwaarde.

Hij/zij is een people-manager die ons team van collega’s weet aan te sturen en te motiveren in de verdere ontwikkelingen van de technische sector. Hij/zij houdt van nieuwe uitdagingen, heeft een hands-on en geen nine-to-five mentaliteit. Hij/zij is bereid tijd te investeren om zich in te werken in de complexe, snel veranderende onderwijswereld, waarbij we steeds de ontwikkeling van onze leerlingen centraal stellen.  Hij/zij neemt deel als afgevaardigde van onze school in verschillende netwerkvergaderingen op pedagogisch vlak en met externe partners zoals (stage)bedrijven, netwerkorganisaties, ... . Planning, opvolging en aansturing van infrastructuur-, onderhoudswerken en investeringen in technische uitrusting zijn helemaal jouw ding. 

De technisch-adviseur-coördinator maakt deel uit van het beleidsteam van onze school. Een transparante en doelgerichte communicatie, gericht op de optimale werking van onze schoolorganisatie, met oog voor het welbevinden van onze leerlingen en collega’s staat voorop. Mocht dat nog niet zo zijn, ben je bereid op termijn je pedagogisch diploma te behalen.

Dit is een voltijdse functie met toekomstperspectief. De  gedetailleerde functiebeschrijving met bijhorende competenties kan je downloaden via deze link.

 

Wens je meer informatie, neem dan contact op met de directeur, Patricia Bollen 089/71.46.38 of via info@sparrendal.be.  Voel je je aangesproken en zie je het als een uitdaging om vanuit een beleidsfunctie onze school mee uit te bouwen, stuur dan je kandidatuur met je CV ten laatste 15 juli naar info@sparrendal.be, ter attentie van Patricia Bollen, directeur.